Wat kan je vervoeren in een bakfiets?

Dolly Elektrische bakfiets

Bij een bakfiets denken we meteen aan het vervoeren van je kinderen. De oorspronkelijke bakfiets wordt al jaren gebruikt, maar ook de elektrische bakfiets, wint steeds meer terrein. Deze elektrische variant is vooral erg handig, omdat het minder moeite kost om hem te besturen. Je kunt het vergelijken met een normale elektrische fiets, alleen dan met een bak aan de voorkant. Toch kan een grote bakfiets, zoals bijvoorbeeld de Dolly Elektrische bakfiets meerdere dingen vervoeren. 

Dolly Elektrische bakfiets

Spullen

Wist dat het meenemen van spullen de oorspronkelijk functie is van de bakfiets? Ook ouders die een bakfiets hebben, zeggen steeds vaker de bakfiets te gebruiken voor het vervoeren van spullen. Of dit nu boodschappen zijn, huishoudspullen of meubels: er past veel in! Met name een elektrische bakfiets kan zware goederen vervoeren zonder problemen. Ben je van plan om vaker spullen te vervoeren, dan kinderen of dieren? Neem dan een bakfiets met een klep. Zo blijven de spullen netjes en droog, wanneer je ze vervoert.

 

Huisdieren

Huisdieren vervoeren kan nogal een gedoe zijn. Vooral wanneer je een hond hebt, is het handig om deze snel te kunnen vervoeren, bijvoorbeeld wanneer je deze een keer op een andere plek wil uitlaten. Met de auto gaan is snel, maar niet zo milieubewust. Niet iedereen heeft ook een auto. Wanneer je loopt, zijn de mogelijkheden beperkt. Je hond meenemen in een bakfiets kan prima. Het is misschien even wennen, maar in het algemeen blijft de hond prima zitten tijdens het fietsen zonder problemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *