Voordelig alles voor de motor

wheelie

Ben je op zoek naar de specialist voor alles wat met een motor heeft te maken op het gebied van een helm of motorkleding, dan zit je bij voordeelhelmen helemaal goed. Of je nu een doorgewinterde motorrijder bent, of alleen voor de ontspanning af en toe motor rijdt. Voor iedere rijder is er een geschikte motorhelm te vinden, de helmen zijn niet alleen erg veilig maar geven ook het comfort wat je van een goede helm verwacht. Heb je een scooter of brommer dan ben je natuurlijk ook welkom om een mooie helm uit te zoeken.

Veilig de weg op

Bijna iedere motorrijder hoor je het wel zeggen, de heerlijke vrijheid die je ervaart als je op de motor stapt. Dit houdt wel in dat je goed beschermt moet zijn, met de motorkleding van voordeelhelmen ben je zomer en winter goed beschermd. Niet alleen wanneer je valt, maar ook ben je beschermt tegen de kou in de winter. Naast de complete pakken, zijn er ook losse broeken en jassen verkrijgbaar. Voor zowel de sportieve als rijders die iedere dag naar het werk rijden.

voordeelhelmen

Communicatie mogelijkheden

Ga je met vrienden een leuke tour maken dan kan het nodig zijn dat je met elkaar communiceert, bij voordeelhelmen kun je ook middelen kopen die via bluetooth werken om met elkaar te communiceren. Maar ook sloten, regenkleding en bagagemogelijkheden, op deze manier koop je een volledige outfit. Heb je toch een verkeerde keus gemaakt betreft motorhandschoenen of iets anders, bij voordeelhelmen.nl heb je een 100 dagen retourrecht. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *