Supersnel op je herenfiets

Een herenfiets? Die herken je aan de stang tussen de benen. Die stang zit er niet bij een damesfiets. Vroeger, toen alle fietsen nog een extra framebuis hadden, vonden de dames het lastig om op- en af te stappen. De stang tussen de beentjes werd weggehaald en zo ontstond de damesfiets. De herenfiets bleef onveranderd. Voor lange tijd! Maar gelukkig is de herenfiets in een nieuw tijdperk terecht gekomen. Door gebruik van stevige en duurzame materialen, een meer robuuste vorm en een twééde stang daar op die plek, is de herenfiets steviger dan ooit. En dat zie je ook direct. Dikke buizen, brede banden en een stoere uitstraling. Deze fietsen zijn niet voor de poes! Wanneer je als man een herenfiets kiest die bij jouw lengte past, het zadel en stuur correct afstelt en hard trapt, kun je bijna vliegen. Bijna…

Monteer zelf je herenfiets

'Echte mannen bouwen hun eigen huis', zei een wijs man ooit. Dat is een mooi streven, maar iets kleiner beginnen lijkt een slimme stap. Monteer zelf je eigen herenfiets, die in doos geleverd wordt, met handleiding en alle onderdelen die je nodig hebt. Een betaalbare fiets die van hoogwaardig materiaal is gemaakt en ontzettend stevig is. Wanneer je de juiste maat kiest en op zo'n fiets rijdt, heb je het gevoel de hele wereld aan te kunnen. Het voelt heel anders dan die roestige oude oma-fiets waar je eerst op reed. Trouwens, de kleur is ook veel stoerder dan het lila paarse fietsje met de franjes aan het stuur die je gewend was. Je bent een man! Het is dus ook tijd voor een mannenfiets! Een robuuste herenfiets, die stiekem wel erg comfortabel is.

Met of zonder versnellingen

Kies de fiets die bij jou past. Of dat met of zonder versnellingen is, met handrem of terugtraprem en met batterij- of dynamoverlichting. Het is jouw keuze! Kies voor stevige velgen met dubbelwandig aluminium, een stalen frame in maat 55 en met een 28 inch wielmaat. Dat is nog eens een herenfiets! De voordrager én de bagagedrager zijn stevig en sterk. Daar kun je met gemak een kratje bier op meenemen. Voor én achter! Dus dat zijn twee kratten! Of je zet natuurlijk een stoeltje voorop, zodat je lekker een tochtje kunt gaan fietsen met je zoon of dochter.

Een breed assortiment

Ga voor kwaliteit, maar dan tegen scherpe prijzen. Je vindt een grote selectie van prachtige heren- dames- en kinderfietsen online. Deze fietsen zijn allemaal van topkwaliteit en zijn uitgerust met moderne snufjes en functionaliteiten. Of je nu elektrisch wilt fietsen of jezelf lekker moe wilt maken. Alles is mogelijk. Kies de fiets die bij jou past en laat de auto lekker staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *