Profiteer van de voordelen

E-Chopper prijs

Heel vaak wordt gedacht dat een E-Chopper prijs veel hoger ligt dan bijvoorbeeld een scooter, ga je echt vergelijken dan is een elektrisch model niet alleen voordeliger in aanschaf maar ook in onderhoud. Je hoeft geen helm te kopen, en tanken is ook al niet nodig. Je profiteert dus van een aantal voordelen, dan hebben we het nog niet over het rijcomfort wat vele malen hoger ligt. Wil je ook weer genieten in het verkeer, niet meer vaststaan dan is de Spyder Wheelz echt iets voor jou. 

Perfecte wegligging

De E-Chopper prijs die je betaald is inclusief de brede banden die de chopper heeft, hierdoor heb je niet alleen goede wegligging maar het staat ook nog eens heel erg stoer. In combinatie met de Black Edition heb je dan de ultieme chopper, combineer dit met de leuke vrolijke kleuren en iedereen herkent je direct als je voorbij rijdt. Vergeet ook de mooie koplamp niet, deze zorgt ervoor dat je ook in het donker veilig je weg kunt vervolgen. 

E-Chopper prijs

Unieke features

Zie je het al voor je? Van afstand schakel je het alarm uit en zonder de sleutel te gebruiken kun je zo wegrijden. Deze feature zit bij de E-Copper prijs inbegrepen, geen gedoe met sleutels als je daar de tijd niet voor hebt. Wel veel gemak voor een voordelige prijs, dit geldt ook voor de andere extra’s die je bij een andere chopper niet vindt. Je koopt een chopper die compleet is, milieuvriendelijk en erg leuk om op te rijden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *