LED downlights koop je bij Bes LED

Een LED downlight is ideaal om een kamer van een egale gloed te voorzien. Dit type lampen is in het plafond verwerkt en ziet er daarom erg stijlvol uit in elke kamer. Daarnaast zijn ze ook in verschillende vormen en met diverse kleuren armaturen te bestellen. Een van de grootste selecties aan deze lampen kun je vinden bij Bes LED. Bij Bes LED kun je via een filteroptie de lamp vinden die perfect jouw ruimte verlicht. 

LED lampen zijn het duurzaamste type binnenlicht

Anders dan tl-buizen of halogeen lampen zijn LED lampen enorm duurzaam en daarom dus goed voor zowel het milieu als de bankrekening. LED staat voor Light Emitting Diode, het valt samen met OLED's onder een groep technologieën die ook wel Solid-State verlichting wordt genoemd. Het stuk van de lamp waar de elektriciteit door wordt geleid is gemaakt van een bijzonder soort metaal; een halfgeleider. Door deze metalen draad stroomt het licht maar een kant op, waardoor je veel minder elektriciteit nodig hebt om een LED lamp even hard te laten schijnen als een gloeilamp. Als je hier nog eens goed over nadenkt zul je zien dat dit bij de meeste lampen zo is; zo zuinig zijn LED lampen! 

LED downlights op kantoor

De LED downlights zijn bewezen toppers in de huissfeer, maar hoe zit dat nou eigenlijk met het gebruik van deze lampen op andere locaties? Op kantoor zijn de downlights goed te gebruiken in elke situatie. De lampen zijn in bijna elke mogelijke tint wit licht verkrijgbaar en zijn dus ook toepasbaar als bijvoorbeeld de kleurechtheid van producten op kantoor zo hoog mogelijk moet zijn. Daarnaast zijn ze dimbaar; als je even iets minder licht nodig hebt kunnen de lampen iets zachter worden gezet. Dit kan handig zijn bij zaken als presentaties en videoconferenties. 

LED downlights in het magazijn

Maar zijn deze lampen ook te gebruiken in een magazijn? De dimfunctie kan in een magazijn erg handig zijn. Ook de verschillende kleurtinten zijn praktisch te gebruiken. Waar je wel op moet letten is dat de LED downlights niet heel erg veel licht geven. Mocht je plafond dus hoger zijn dan een meter of drie, dan is het misschien een idee om op zoek te gaan naar een lamp met een iets hoger aantal lumen. Hij past daarentegen wel in bijna elkaar kamer omdat hij geen fitting nodig heeft. Downlights zijn dus prettige lampen, ook in het magazijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *