Een persoonlijk cadeau

Taxi Arnhem ABC

Op zoek naar een persoonlijk cadeau dan is een gegraveerde pen een mooi cadeau om te geven, bijvoorbeeld als presentje voor de getuigen of op een bruiloft.  Je kan een pen met eigen naam laten drukken met een naam of datum  waarop een belangrijke gebeurtenis plaatsvindt. Dit kan tot maximaal twee regels tekst per pen. Iedereen kent wel de Parker pen. Deze pen is een van de meest bekende en verkochte pennen ter wereld. Je kan ze vinden in veel verschillende soorten. Je kan een Parker pen kopen bij Pengraveren. Er zijn luxere Parker pennen, maar ook de goed betaalbare varianten. Een geschikte pen zit er altijd wel voor je tussen.

Ballpoint of vulpen

Voor iedereen is wel een passende pen van het merk Cross te vinden. Dit merk heeft veel soorten pennen ontwikkeld. Zoals de standaard ballpoint en vulpennen,  maar ook pennen met een afwijkende penpunt. De bekende stylus pen die wordt gebruikt op sommige tablets en telefoons is door Cross ontwikkeld. Een bedrukken cross balpen kopen? Dan heb je een speciaal cadeau in handen. Een leven lang onbezorgd schrijfplezier geldt als uitgangspunt voor alle Cross pennen. Van deze Cross pen kan je altijd van op aan!

Een luxe pen

Op zoek naar een pen die stijl en elegantie uitstraalt, stop dan langer met zoek want dan is de Montblanc pen een geschikte pen. Het bedrijf werd al in 1906 opgericht door de bankier Alfred Nehemias en een Berlijnse ingenieur August Eberstein. Sinds heden ten dage staat Montblanc nog altijd bekend als een toonaangevende producent en is het een toppunt van luxe. Heb je een pen van Montblanc in je bezit dan maak je een statement die niet snel zal worden vergeten.  Bestel een mont blac pen online. Op Wall Street staat deze pen ook wel bekend als de ‘power pen’. Bijna iedereen zou er een op zijn of haar bureau moeten hebben liggen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *