Een fijne vulpen: aankoop voor het leven

Een fijne vulpen kopen bij pwakkerman.com is een aankoop voor het leven. Bekende pennenmerken als Parker, Montblanc, Lamy en Waterman maken pennen die jarenlang meegaan. Je betaalt ook wel iets meer, of veel meer, dan voor de eerste de beste pen uit de supermarkt of boekhandel, maar daar staat ook iets tegenover. Stijl, de beste materialen en een geweldige schrijfbeleving. Er zijn niet veel mensen meer die met een pen lange brieven schrijven of papers voor hun studie met de pen schrijven. Toch gebruiken veel mensen nog dagelijks een pen. Waarom dan niet een goede pen kopen? Hieronder wat van de mogelijkheden.

Parker pennen

Niet alleen is een vulpen of Parker pennenset een mooie aanschaf voor jezelf, het zijn ook ideale cadeautjes. Zeker wanneer je een pen laat graveren is het een cadeau dat uitstraalt dat je er aandacht aan hebt besteed. Het graveren is in veel gevallen ook nog gratis. Een pennenset heeft ook nog eens als voordeel dat je er één kunt uitzoeken met twee verschillende pennen, zodat degene aan wie je het cadeau geeft nog kan kiezen welke het prettigst schrijft. Ben je wat zekerder van je zaak dan kun je kiezen voor de combinatie van pen en vulpotlood bijvoorbeeld. Parker is een gerenommeerd merk waar je je geen buil aan kan vallen. In elke prijsklasse zijn er goede Parker pennen verkrijgbaar.

Montblanc pennen

Montblanc is wel het duurste pennenmerk ter wereld. Heb je toch je zinnen op een Montblanc pen gezet, dan is een Montblanc roller wel de beste keuze. Voor één van de goedkoopste modellen ben je nog steeds een paar honderd euro kwijt, maar dan heb je wel een echte Montblanc. Relatief zijn de rollerballs de betaalbare Montblancs. Voor echte liefhebbers zijn Montblanc pennen het ultieme schrijfgenot en is de aanschaf van een dergelijke pen iets waar jaren voor gespaard wordt. Er is ook een levendige tweedehands markt in dit soort pennen. De pennen gaan jaren mee en blinken uit in duurzaamheid, dus ook tweedehands is zo’n pen nog een prachtige koop. Maar voor een cadeau wil je natuurlijk een nieuwe pen kopen.

Lamy en Waterman, praktisch en betaalbaar

Van een heel andere orde is de Lamy Safari pen. Voor een paar tientjes ben je de gelukkige bezitter van een echte Lamy. Lamy heeft diverse heel betaalbare modellen, maar heeft ook zeker duurdere modellen in het assortiment. Dat betekent dat je in elke prijsklasse een mooie pen kunt vinden. Uiteraard heb je het over een heel andere categorie pennen dan de Montblancs, maar Lamy is ook een gerenommeerd merk en heeft als kenmerk dat het bijzonder duurzame pennen zijn. Niet alleen in de levensduur van de pennen, maar ook bij het productieproces is veel aandacht voor milieu en duurzaamheid. Dat maakt ook de aanschaf van de goedkopere Lamy Safari toch tot een bijzondere en verantwoorde koop. Waterman is een bekend en wereldberoemd merk pennen. Een Waterman pen kopen is dan ook een keuze op zeker. Er is altijd een geschikte Waterman te vinden en je weet zeker dat je kwaliteit koopt. Waterman was één van de eerste moderne vulpenfabrikanten en is gespecialiseerd in praktische en bruikbare pennen. Wie een no-nonsense pen zoekt is bij Waterman aan het goede adres.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *