De leukste cadeaus voor kinderen

Deze week was mijn neefje jarig en dat betekent dat ik al twee weken op zoek ben naar het perfecte cadeau. Kinderen zijn met cadeaus totaal niet moeilijk, ze zijn in tegenstelling tot volwassenen bijna altijd blij met een cadeau. Echter ben ik een perfectionist en heb ik het dus mijn baan gemaakt om alles perfect te doen, zo ook het cadeau voor de verjaardag van mijn lieve neefje. Ook wil ik natuurlijk wel de coole tante zijn. In deze blog bespreek ik de zoektocht naar het perfecte cadeau.

Onderzoek

Ik zou geen goede perfectionist zijn als ik uiteraard niet eerst wat onderzoek zou doen om de mogelijkheden in kaart te brengen. Zodoende startte mijn zoektocht met een warme kop chocolademelk, uiteraard met slagroom en marshmallows, onder een dekentje om de bank. Het waren toen immers nog koude tijden. Je kan het je niet meer voorstellen na het lekkere week dat we de afgelopen week hadden, maar twee weken geleden stond ik nog op het ijs. Zo ook had mijn neefje dat weekend op het ijs gestaan en zodoende had zijn vader als een paar schaatsen gekocht. Een paar schaatsen kon dus niet meer cadeau gegeven worden. Terug naar de zoektocht. Op die avond heb ik op Google voor zijn leeftijd oneindig veel cadeaus voorbij zien komen. Je kan het eigenlijk niet zo gek bedenken en het bestaat wel. Uiteindelijk kwam ik neer op een lijstje met potentiële cadeaus, waaronder; een leren jasje, een gitaar, een verzameling stripboeken, Animals-toys schleich paarden en een horloge.

Selecteren

Eerlijkheid gebiecht was het leren jasje eigenlijk geen cadeau voor mijn neefje, maar meer voor mijzelf doordat ik het leuk zou vinden als hij er een zou dragen en ik zeker wist dat het hem echt geweldig zou staan. Een cadeau moet echter echt voor hem zijn, het leren jasje kon ik als cadeautje erbij geven, dus voor het vervolgonderzoek bleven nog de gitaar, de verzameling stripboeken, de schleich paarden en het horloge. Mijn neefje had aangegeven te willen leren om gitaar te spelen, zodoende leek dit cadeau de meest praktische optie. Echter bleek mijn zus ditzelfde idee al te hebben, zo kreeg ik de volgende dag een foto van een mooie gitaar op Whatsapp toegestuurd. Uiteindelijk ben ik voor de schleich paarden gegaan omdat hijzelf opgegroeid is met het boerenleven en dit cadeau niet alleen perfect voor hem, maar ook voor zijn broertjes en zusjes is.

Mijn neefje was erg blij met zijn cadeaus. Met een grote glimlach op zijn gezicht zat hij de snaren van de gitaar aan te slaan. Het was een geweldig gezicht, daarbij hielp zeker dat hij het leren jasje aangetrokken had, het plaatje was helemaal compleet­čśë.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *